طرز تهیه ژله

مواد لازم :

  • ۸۵ گرم پودر ژله شوکوپارس
  • ۱ فنجان (یعنی معادل ۲۴۰ میلی لیتر) آب داغ
  • ۱ فنجان (یعنی معادل ۲۴۰ میلی لیتر) آب سرد
  • ۱ تا ۲ فنجان (یعنی معادل ۱۱ تا ۲۰۰ گرم) میوه تازه (اختیاری)

طرز تهیه :

دستور العمل‌

  • در ابتدا یک فنجان آب داغ را با یک بسته پودر ژله در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. به مدت 2 الی 3 دقیقه این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا زمانی که هیچ اثری از پودر ژله در ترکیب حاصل دیده نشود.

  • آب سرد را به این ترکیب اضافه کنید.

  • اگر قصد دارید که به مایه ژله خود کمی میوه تازه اضافه کنید، حتما پس از اضافه کردن این ترکیب را خوب هم بزنید تا تکه‌های میوه به شکل یکدست در مایه ژله پخش بشوند.

  •  قالب ژله را برای 2 الی سه ساعت داخل یخچال قرار دهید.

  • زمانی که قالب ژله را از داخل یخچال بیرون آوردید، باید آن را به طور کامل، یعنی تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهید. 10 ثانیه صبر کنید و سپس قالب ژله را روی یک بشقاب قرار داده و آن را برگردانید تا ژله از قالب خود خارج بشود.

تمامی حقوق سایت محفوظ می باشد.